Αστερασ Παοκ 3-2 - ΒΟΛΕΪ: Ανατροπή ο Φοίνικας, έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ ... : Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε.

Αστερασ Παοκ 3-2 - ΒΟΛΕΪ: Ανατροπή ο Φοίνικας, έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ ... : Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε.. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24.

Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική. Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση.

Η βαθμολογία της Super League 1 μετά την ήττα του ΠΑΟΚ ...
Η βαθμολογία της Super League 1 μετά την ήττα του ΠΑΟΚ ... from filathlos.gr
Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ:

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Ο παοκ έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον ολυμπιακό που θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα, έμεινε κολλημένος στους 52 βαθμούς, ενώ ο αστέρας έκανε βήμα για την πεντάδα. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική. Λουίς φερνάντεθ, μπόρχα φερνάντεθ, ριέρα, ιγκλέσιας, μπαράλες, μουνάφο, κρέσπι. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα. Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ.

Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική. Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ. Έμεινε εκεί και η αϊντχόφεν ανέτρεψε το σκορ με γκολ των γκάκπο, μαντουέκε και μαλέν. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Λουίς φερνάντεθ, μπόρχα φερνάντεθ, ριέρα, ιγκλέσιας, μπαράλες, μουνάφο, κρέσπι.

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-2 - YouTube
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-2 - YouTube from i.ytimg.com
Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. Ο παοκ έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον ολυμπιακό που θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα, έμεινε κολλημένος στους 52 βαθμούς, ενώ ο αστέρας έκανε βήμα για την πεντάδα. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς.

Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν.

Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 3-2: Έπεσε ξύλο μετά το τέλος του ...
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 3-2: Έπεσε ξύλο μετά το τέλος του ... from 2.bp.blogspot.com
Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Λουίς φερνάντεθ, μπόρχα φερνάντεθ, ριέρα, ιγκλέσιας, μπαράλες, μουνάφο, κρέσπι. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Έμεινε εκεί και η αϊντχόφεν ανέτρεψε το σκορ με γκολ των γκάκπο, μαντουέκε και μαλέν. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Δυο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον ιγκλέσιας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση. Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ. Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. Ο παοκ έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον ολυμπιακό που θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα, έμεινε κολλημένος στους 52 βαθμούς, ενώ ο αστέρας έκανε βήμα για την πεντάδα. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους.

Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής παοκ αστερασ. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook